Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek

Rastman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam muszę sobie kupić nowe słuchawki myślałem nad bezprzewodowymi i chodzi mi żeby kupić jakieś co ma już ładowarkę do tych słuchawek a moje propozycje to

omeg kupić od kolegi jakieś philips z ładowarką fajne wygodne ale bez mikra jak znajdę to dodam zdjęcia a druga propozycja to

http://allegro.pl/zs7-sluchawki-bezprzewodowe-5w1-radio-mikrofon-i1845434059.html to te ale tu bez ładowarki do stacji bez ładowarki do słuchawek trzeba kupić zasilacz do stacji i baterie do słuchawek a zależy mi żeby długo trzymały i na bezprzewodowym mikrofonie i żeby bateria długo trzymała

Pomóżcie wybrać

Opublikowano

Jeżeli już kupujesz słuchawki to wyłóż chociaż 80 - 130 zł, i koniecznie z kablem. Bezprzewodowe na pewno nie w tej cenie, polecam wyszukać jakichś sennheiserów. Skoro tanio to HD201

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

podajcie własne propozycje słuchawek bezprzewodowych z mikrofonem a taki typ słuchawek chce po prostu żeby mi się wygodnie oglądało z łózka ale 4 metry od kompa i żeby miało ładowarkę do stacji jak i do łuchawek

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że tak tanie słuchawki bezprzewodowe są gówno warte? Jakość dźwięku w takich słuchawkach nie jest dobra.

Kup sobie słuchawki przewodowe z długim kablem, albo po prostu stosuj przedłużacz, jakość dźwięku będzie o wiele lepsza niż bezprzewodowych.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie kupuj bezprzewodowych. Teraz większość słuchawek ma 3m kabla, więc spokojnie Ci wystarczy. Tanie słuchawki bezprzewodowe to syf.

Kup sobie najlepiej senki hd 201/202

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

jeśli nie masz minimum 400zł to nawet nie kupuj na bezprzewodowych jest nie dość że gorsza jakość dzwięku to jeszcze w każdej chwili je szlak może trafić jak koledzy wyżej polecam ci przewodowe powyżej 100zł z długim kablem lub po prostu kup przejściówkę i wydłużysz kabel i to będzie dla ciebie najlepsze rozwiązanie..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

AUDIO + MP3 + TV + PC + CD,DVD

O kurwa ale zajebiste słuchawki z wbudowanym telewizorem ,pc i jeszcze czytnik cd/dvd

Nie kupuj gówna . Bezprzewodowe do komputera to koszt około 400zł a nie 13zł

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Polecam Sennheiser HD 202. Sam posiadam te słuchawki ponad pół roku i działają bez zarzutów a dźwięk jest płynny i czysty.

.

Opublikowano

Jeśli kupisz coś tańszego to albo będą się rozłączać albo zasięg będzie słaby. O jakości dźwięku nie wspominajmy. Jeśli chcesz słuchawki bezprzewodowe z przyzwoitą jakością dźwięku musisz wydać sporo kasy.

.

Opublikowano

Jeśli kupisz coś tańszego to albo będą się rozłączać albo zasięg będzie słaby. O jakości dźwięku nie wspominajmy. Jeśli chcesz słuchawki bezprzewodowe z przyzwoitą jakością dźwięku musisz wydać sporo kasy.

Z debilem nie wygrasz.

Innym razem.

Opublikowano

http://allegro.pl/listing.php/search?category=85166&sg=0&string=s%C5%82uchawki&price_from=80&price_to=150&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&prepareTime=0&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC&a_enum%5B52%5D=all

Masz, wybierz sobie i wypierdalaj. Tylko potem nie płacz, że kupiłeś gówno.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

również polecam sennki

nie lepiej ci dozbierać troche kasy i kupić poprostu lepsze ? na dłużej... ?

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ja mam Sennheiser 201 HD i są świetne, a bezprzewodowe to beznadzieja.

Pozdro.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...